جمعه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۴، ۰۷:۲۸ ب.ظ
-
۳
۰
- ۹۴/۰۶/۲۷
پاسخ:
پس با توجه به حرف شما ما باید کتاب و سنت و دین رو کنار بگذاریم چون اصلا شبیه به ائمه نیستیم
این چه حرفی برادر یا خواهر؟!؟!؟!؟!؟
هم رفتارمان قابل تطابق با ائمه هست و هم خلقمان و هم علممان(منتها همه بستگی به خودمان دارد. می توانیم به مراتب بالای انسانیت برسیم. ولی همه این ها ربطی به تفاوت ما با ائمه ندارد.) هم تعداد همسران مردانمان (اگر خانم ها غیرت بی جا نداشته باشند) می تواند شبیه ائمه شود و هم سن ازدواج مان( اگر خانواده ها و دختران و پسران سخت گیری نکنند) می تواند مانند ائمه شود. مشکل نداشتن عزم جدی در بین خانم ها و آقایان است.
چطور برای جلوگیری از فرزند آوری (که مطابق میل بانوان محترم است) تک نسخه پیچیدن صحیح می شود، به فرزندآوری که می رسد نه؟!
ان شاء الله موفق باشید!!!
پاسخ:
خب چقدر برای فرزند پروری وقت می گذارید؟ چندتا کتاب در این باره خوندید؟ چقدر در کلاس های آموزش مهارتی و تربیت فرزند و این مقوله ها شرکت کردید؟ و زن های جامعه چقدر به این کار اهتمام دارند؟
زن های امروز جامعه فکر می کنند اگر دکتر و مهندس شوند خیلی خوب است و عالی است و فلان است و غیره است... در حالی که مادری کردن بالاترین افتخار برای یک زنه...مشکل اینه که زنان و مردان جامعه ما، به خصوص زن ها، با بهانه دغدغه فرزند پروری از فرزند آوری امتناع می کنند ولی هیچ اقدامی برای یادگیری مهارت فرزند پروری نمی کنند.
+
همه این ها بنابر قبول ادعای شما بود. در حالی که یکی از مباحث مهم در فرزند پروری، داشتن برادران و خواهران است. با یک فرزند به ندرت می شود فرزندی خوب و عالی به جامعه شیعی ارائه داد.
ما نمیگیم چون امام های ما این تعداد فرزند داشتند پس این تعداد فرزند داشته باشیم. میگیم چون امام ها با تعداد زیاد فرزند هم مشکلی برای فرزندپروری نداشتند، حتما می شود تعداد زیادی فرزند داشت و همه آن ها را هم نمونه تربیت کرد. و الحمد لله این علم زیبا(علم تربیت فرزند) به خوبی در احادیث و روایات ما وجود دارد. شهید ثانی رحمه الله از نیم خط حدیث 42 اصل تربتی استخراج کرده است که همگی هم صحیح است. ولی کسی دنبال این مباحث نیست.
راحت طلبی امروز نابودی فردا را در پی خواهد داشت
فتأمل